Брестські дорожники в цьому році планують працювати в чотирьох областях України

ВАТ “Дорожньо-будівельний трест №4 м.Брест” в нинішньому році планує працювати в чотирьох областях України, повідомив кореспонденту БЕЛТА генеральний директор підприємства Ігор Шугаєв.

Минулої осені брестський дорожньо-будівельний трест разом з гомельськими колегами уклали великий контракт на будівництво об’їзної дороги навколо Рівного. Білоруські фахівці вже приступили до роботи на об’єкті. Проект розрахований до кінця 2021 року. Орієнтовно в кінці березня – на початку квітня брестчани відновлять ремонт на ділянці дороги в Київській області. “Активно беремо участь в тендерах, які проводить служба автодоріг Житомирської області. Вирішили взяти участь в процедурі вибору генпідрядника в Херсонській області. Для нас це новий регіон, він привабливий обсягами пропонованих робіт”, – пояснив Ігор Шугаєв.

Експорт послуг в Україну в минулому році склав близько $ 11 млн. “Обсяги порівняно з 2018-м зросли в кілька разів. Ми виконували роботи в Рівненській, Київській, Житомирській та Волинській областях як на дорогах республіканського, так і місцевого значення. Були задіяні співробітники практично всіх наших філій: з Бреста, Дрогичина, Пінська, Барановичів. Об’єкти здали в строк, нарікань у українських партнерів не виникло”, – зазначив директор ДБТ №4.

Представництво дочірньої компанії ВАТ “Керуюча компанія холдингу “Белавтодор” з Бреста працює в Україні з 2017 року. “Ми націлені зміцнювати свої позиції на зовнішньому ринку. Плануємо, що експорт послуг в цьому році має бути співставний з обсягами 2019-го”, – сказав Ігор Шугаєв.

Основні ж сили брестського ДБТ сконцентровані на внутрішньому ринку. Його фахівці працюють не тільки в Бресті, але і в інших регіонах республіки. Займаються ремонтом і будівництвом нових доріг.

Джерело – БелТА